Welkom op onze site. Als u doorgaat met bladeren en het gebruiken van deze website, ga je akkoord met de volgende bepalingen en voorwaarden van gebruik, die samen met ons privacybeleid petervandeneynde.com’s relatie met u regelt in verband met deze website. Als u het oneens bent met een deel van deze voorwaarden, dan kunt u geen gebruik maken van onze website.

Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende gebruiksvoorwaarden:

  • De inhoud van de pagina’s van deze website is voor uw algemene informatie en gebruik. Het is onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.
  • Noch wij, noch derden bieden geen enkele garantie of waarborg ten aanzien van de nauwkeurigheid, tijdigheid, de prestaties, volledigheid of geschiktheid van de informatie en materialen gevonden of aangeboden op deze website voor een bepaald doel. U erkent dat dergelijke informatie en materialen onjuistheden of fouten kunnen bevatten en wij sluiten uitdrukkelijk aansprakelijkheid uit voor eventuele onjuistheden of fouten in de ruimste mate toegestaan ​​door de wet.
  • Uw gebruik van de informatie of het materiaal op deze website is geheel op eigen risico, waarvoor wij niet aansprakelijk zijn. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle producten, diensten of informatie beschikbaar via deze website aan uw specifieke eisen voldoen.
  • Deze website bevat materiaal dat eigendom is van of gelicentieerd is door ons. Dit materiaal omvat, maar is niet beperkt tot, het ontwerp, de lay-out, look, uiterlijk en graphics. Reproductie is verboden anders dan in overeenstemming met het auteursrecht, dat deel uitmaakt van deze voorwaarden..
  • Alle handelsmerken die gereproduceerd zijn op deze website, die geen eigendom van, of gelicentieerd zijn door de exploitant, worden erkend op de website.
  • Ongeoorloofd gebruik van deze website kan aanleiding geven naar een vordering tot schadevergoeding en/of kan een strafbaar feit zijn.
  • Van tijd tot tijd kan deze website ook links naar andere websites bevatten. Deze links zijn bedoeld voor uw gemak om nadere informatie te verstrekken. Ze betekenen niet dat we instemmen met de website(s). Wij hebben geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de gelinkte website(s).
  • Uw gebruik van deze website en elk geschil dat voortvloeit uit het gebruik van de website is onderworpen aan de wetten van België.