Hoi! Mijn naam is Tina en Ik ben de oprichter van Eeuwig Slank.

Via deze website, mijn e-mail lijst en Facebook pagina help ik een snelgroeiende gemeenschap van mensen die een gezonder en gelukkiger leven willen leiden.

Ik ben een sterke voorstander van het volgen van een koolhydraatarm type dieet, want in mijn ervaring is dat de snelste manier om op een veilige en consistente manier overtollig lichaamsvet kwijt te geraken. Ik zeg koolhydraatarm “type” omdat ik na heel wat experimenteren mijn eigen methode ontwikkeld heb. Want je hoeft natuurlijk niet alle koolhydraten te schrappen. Je hebt immers ook koolhydraten nodig. Je kan er hier meer over lezen en erachter komen hoe je zelf kunt beginnen.

Van koolhydraatarm tot suikervrij, Atkins tot Montignac, eiwitdieet tot sapkuren, vegan en paleo, enz. Noem maar op, ik heb het allemaal geprobeert. Maar het beste en blijvende resultaat kreeg ik pas toen mijn voeding in balans was. Door vooral de goede dingen te eten had ik weinig honger, viel ik af en bleef ik op gewicht.

Ik wou het hier echter niet rond een specifiek persoon laten draaien maar de website voor zichzelf laten spreken.

We geloven dus ook in het bouwen van een website die mooi, eenvoudig, snel en makkelijk te navigeren is op elk apparaat.

De missie van Eeuwig Slank is om schijnbaar moeilijke dieet-, levensstijl- en voedingsonderwerpen te verdelen in gemakkelijk toepasbare stukjes informatie.

Het moderne leven is al ingewikkeld genoeg, dus we wilden van Eeuwig Slank een leuke hub maken om je te helpen de gezondste voeding te eten, de gezondste levensstijl te leiden en de veelvuldige voordelen te ervaren.

Wij geloven echt dat de meeste mensen hun gezondheid en welzijn enorm kunnen verbeteren met eenvoudige dieet- en levensstijlveranderingen en we denken dat gezondheid de sleutel tot een gelukkig en vervullend leven is.

Naast de rijkdom aan gratis informatie en recepten die je hier op de website van Eeuwig Slank kunt vinden, bieden we je ook producten en oplossingen om jezelf nieuwe gezondere gewoontes aan te leren.

Bovenop alle informatie die op de website beschikbaar is, nodigen wij je ook uit om je hier te abonneren om onze wekelijkse nieuwsbrief te ontvangen. Je zal dan ook een gratis dagmenu en boodschappenlijstje ontvangen dat we hebben samengesteld om beginners te helpen starten. En bovendien krijg je elke week een gratis recept in je inbox.

Aarzel niet om ons hier te contacteren. Hoewel we geen persoonlijke gezondheids- of dieetvragen kunnen beantwoorden zijn we blij met jouw feedback en ideeën om Eeuwig Slank nog beter te maken. We zijn ook altijd op zoek naar succesverhalen om te delen met andere Eeuwig Slank lezers en fans. Aarzel dus niet om ons jouw eigen persoonlijke verhaal en ervaringen te sturen!