En zonder jezelf uit te hongeren of suf te sporten

Maar eerst … Wil ik je een vraag stellen: Hoe voel je je over je lichaam en je gezondheid in het algemeen?

Als je hetzelfde bent als miljoenen andere mensen over de hele wereld … heb je waarschijnlijk helemaal geen goed gevoel over hoe je er uit ziet en hoe je je voelt.

Je bent waarschijnlijk een paar kilo bijgekomen de afgelopen jaren. Je denkt terug aan toen je jonger was, en wenst dat er een manier was om dat lichaam terug te krijgen.

Als je moeite hebt om gewicht te verliezen en je gezondheid terug te krijgen …

Het is niet jouw schuld!

 

Vertel het me als één van de volgende zinnen een belletje doet rinkelen bij jou:

 • Je hebt elk dieet geprobeerd. Van Atkins to Montignac, Herbalife, Modifast, eiwitdieet tot sapkuren. … Maar het lijkt alsof je nooit een kilo bent kwijtgeraakt!
 • Je hebt talloze uren op de loopband of hometrainer gezwoegd … maar al je werk heeft absoluut geen resultaten opgeleverd!
 • Je hebt jezelf weken of zelfs maanden uitgehongerd om af te vallen … maar zodra je weer normaal begon te eten, kwam het gewicht gewoon terug. En nog wat extra erbij!
 • Je hebt een hele stapel fitness video’s die liggen stof te verzamelen in de kast … want ze kunnen je niet genoeg motiveren om gezond te worden en gewicht te verliezen!

Maar weet je wat het verschil is tussen jou en slanke mensen? …

Het enige dat jij moet weten is hoe je je lichaam kan herprogrammeren voor vetverlies.

Ik zal je uitleggen hoe vetopslag werkt.

Wanneer jij meer brandstof eet dan je lichaam nodig heeft, zal je lichaam de overige brandstof opslaan als vet. Dit is een overlevingsmechanisme waar we duizenden jaren geleden blij mee waren toen het eten nog niet op elke hoek van de straat verkrijgbaar was.

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord over de verschillende macronutriënten zoals koolhydraten, eiwitten en vetten. Het zijn de koolhydraten waar ik het nu verder over wil hebben.

 

1. Het Eten van Koolhydraten

Elke vorm van koolhydraten wordt uiteindelijk omgezet tot een simpele vorm van suiker, namelijk glucose. Dus al je brood, pasta, rijst, aardappelen, fruit, desserts, snoep, frisdrank en andere koolhydraatrijke voeding wordt allemaal omgezet tot glucose. 

En hoewel glucose brandstof is loopt het fout wanneer je er grote hoeveelheden van binnenkrijgt. In grote hoeveelheden is glucose namelijk erg giftig . De enige manier waarop glucose niet giftig is voor je lichaam, is als het verbrand word in je lichaamscellen.

 

2. Glucose Wordt Opgeslagen in Cellen

Daarom heeft je lichaam een tegengif, insuline. Dit hormoon zorgt ervoor dat de glucose snel uit je bloedbaan gehaald wordt door te zorgen dat je levercellen en spiercellen glucose  uit het bloed opslaan voor later gebruik (in de vorm van glycogeen).

Maar het probleem ontstaat als deze cellen vol zitten, en dat gebeurt redelijk snel bij mensen die niet actief zijn.

 

3. Alle overige glucose wordt omgezet in en opgeslagen als vet

Insuline is een hormoon dat zegt tegen je lichaam dat het moet ophouden met het verbranden van vetreserves en in plaats daarvan een deel van de glucose in het bloed omzetten in meer lichaamsvet. Dus alle overbodige glucose wordt opgeslaan als vet. En er staat praktisch geen limiet op, vetcellen kunnen eindeloos bijgemaakt worden.

Hierdoor konden onze voorouders genoeg vet opslaan om te overleven wanneer er voedselschaarste was.

Maar ons huidige Westerse dieet bestaat voor ongeveer 70% uit koolhydraten en dat is teveel. Hierdoor worden we steeds dikker.

Houd insuline onder controle met ons receptenboek

 

Het is dus NIET het Vet wat Opgeslagen Wordt als Vet

Het zijn de Suikers

Als je een geweldige gezondheid en slank lichaam wilt… moet je de voeding eten waarvoor je lichaam gemaakt is.

Stop je lichaam niet vol met suikers, geraffineerd meel, of kunstmatige ingrediënten. Probeer een gezond evenwicht van groenten, fruit, vis, vlees en gezonde vetten te eten en je zal een betere gezondheid en vitaliteit ervaren dan ooit tevoren zonder je ooit nog zorgen hoeven te maken om overgewicht.

Dat is waarom ik zo blij ben dat je op mijn website terecht gekomen bent. Ik kan niet wachten om je voor te stellen aan mijn receptenboek. Een ideaal boek voor iedereen die snel en gezond wil afvallen, zonder smaak op te offeren

 

Mensen die mijn receptenboek gebruiken voelen binnen enkele weken al direct een verschil in hun broekmaat en energieniveau. 

De simpele recepten met de juiste ingrediënten zorgen dat je gemakkelijk, snel en blijvend resultaat kan behalen.

In het receptenboek vind je een compleet weekschema waarin precies staat aangegeven welk gerecht je welke dag kunt eten. Je hoeft dus niet meer na te denken over wat je nu weer moet eten.

Begin nu met afvallen

 

Het Eeuwig Slank receptenboek is voor jou als…

 • Je jarenlang de officiële adviezen om vet te laten staan volgde, maar niet de gewenste resultaten hebt gezien. Met dit programma eet je goede gezonde vetten die je stofwisseling helpen en verbeteren.
 • Talrijke diëten mislukt zijn en gewicht dat je kwijt was er gewoon terug bij kwam! Met de hulp van deze recepten is snel en blijvend resultaat makkelijk te behalen.
 • Je het beu bent om jezelf uit te hongeren om af te vallen! Met 3 maaltijden en 2 snacks en recepten zoals Bosbessen avocado smoothie met dadels, Bananenpannekoekjes Met Bessen, Knapperige kabeljauw met wortels en dillemayonaise, En Romige rundercurry, Zul je geen honger hebben!
 • Je wilt niet als een wiskundige al de calorieën tellen die je eet. Niet tellen, gewoon verse gezonde voeding eten!
 • Je bent klaar om een ​​levensstijlverandering te maken die de resultaten oplevert die je zoekt!

 

De Eeuwig Slank afslank methode:

 • Schrapt suiker uit je dieet zodat je vetopslag hormoon terug in balans komt
 • Helpt je lichaam te herprogrammeren voor gewichtsverlies en gezondheid
 • Helpt ontstekingen te verzachten
 • Geeft je een verzadigd gevoel na elke maaltijd
 • Stopt cravings

“Een Sneak Peak van wat je in het boek kunt vinden”

Door de recepten uit het boek te volgen activeer je je vetverbranding waardoor je begint af te vallen op plaatsen waar je lichaam normaal zo makkelijk vet opslaat, namelijk je buik, billen en benen.

Afvallen zonder honger

Honger hebben is slecht voor je motivatie en slaagkansen. Daarom garandeer ik dat je geen dag honger zal hebben met deze recepten! ​Na iedere heerlijke maaltijd heb je een verzadigd gevoel!

Geniet met de hele familie

Heel de familie kan genieten van deze recepten! Je hoeft niet meer apart te eten! Je partner en kinderen eten gewoon mee. Met één extra ingrediënt tover je de afslankmaaltijd om in een ‘gewone’ maaltijd.

Het is makkelijk vol the houden

​Eeuwig Slank voelt niet eens aan als een dieet. Elke dag lekker eten, noot honger lijden, en ook nog eens moeiteloos afvallen. Zo hoort een dieet te zijn! ​

Super Simpele Recepten

Je hebt het waarschijnlijk druk en je hebt geen tijd om uren in de keuken te staan om je maaltijden elke dag te bereiden. Deze recepten zijn daarom niet alleen super gezond en super lekker, maar ook super simpel en snel te bereiden.

Geen Crashdieet

Heb je wel eens een crashdieet gevolgd? Je valt er snel van af maar zodra je terug normaal begint te eten komt al het gewicht er terug bij. En zelfs nog wat extra! 2 stappen vooruit en 3 stappen achteruit. Daarom laat ik je zien hoe je moeiteloos kunt afvallen, niet door weinig maar door anders te eten!

Blijvend Resultaat

Gedaan met jo-jo diëten. Bereik en behoud je ideale gewicht! Eens je op je ideale lichaamsgewicht bent kan je terug wat voeding eten die niet op de lijst staat. Op deze manier heb je een eetpatroon dat bij je levensstijl past en waardoor je levenslang op gewicht kunt blijven.

 

Je hoeft niet nu te beslissen…
Neem je tijd & probeer het voor 60 volle dagen

 

Als je niet 100% happy bent met je aanschaf, stuur ons dan een mailtje en wij retourneren jou geld direct

 

“Stuur ons dan een mailtje en wij storten je geld direct weer terug naar waar vandaan komt, zonder vragen, en de bonussen kun je houden.”

Klik hieronder op de “Begin nu met het Eeuwig Slank receptenboek” knop om vandaag te beginnen met het klaarmaken van lekkere gezonde recepten.

Normale prijs:€37.99

Vandaag: €24.95

 

Begin nu met het Eeuwig Slank receptenboek

Jij hebt vragen? Wij hebben Antwoorden:

 

V: Wordt het Eeuwig Slank receptenboek naar mijn huis verzonden?

NEE! Het is een direct te downloaden receptenboek en het ziet er adembenemend mooi uit! Voor nu is het alleen digitaal verkrijgbaar om jou tijd en geld te besparen zodat je bij wijze van spreke vandaag al met de recepten kunt beginnen.

V: Is Eeuwig Slank te doen voor de hele familie?

JA! De menu’s zijn absoluut kindvriendelijk zoals je ook wel hebt kunnen zien aan de voorbeelden op deze pagina. Daarnaast zijn de meeste lunches en diner recepten gebaseerd op 4 personen, het ontbijt varieert een beetje tussen de 1 en 2 personen. Natuurlijk kun je alle ingrediënten voor 4 personen door de helft delen om er een 2-persoons gerecht van te maken. 🙂 Meestal kan je ook met maar één extra ingrediënt de ‘afslankmaaltijd’ omtoveren in een ‘gewone’ maaltijd.

V: Is Eeuwig Slank te doen voor een kok met twee linker handen?

JA! Je hoeft er zeker geen masterchef voor te zijn want het zijn relatief eenvoudige
gerechten met ingrediënten die je vaak gebruikt. Ik ben pas zelf beginnen koken op de mooie leeftijd van 24 jaar. Daarvoor waren het kant en klaar maaltijden of afhaal. Toen ik 2 jaar geleden begon met gezond en puur te eten moest ik wel zelf mijn maaltijden klaarmaken. Natuurlijk heb ik in die 2 jaar best wel wat geleerd, maar ik zie mezelf ZEKER NIET als een goede kok.

V: Wat als Eeuwig Slank toch niks voor mij is?

Geen probleem. Geen zorgen. Ik weet zeker dat je absoluut superveel plezier gaat beleven aan dit kookboek, maar als het uiteindelijk toch niks voor jou is …. dan, is het gratis. Wij storten zonder pardon je geld terug. De enige manier om te verliezen is dus als je wegloopt van deze mooie kans om deze lekkere gezonde recepten uit te proberen.

Normale prijs:€37.99

Vandaag: €24.95

 

Begin nu met het Eeuwig Slank receptenboek