Welkom bij Eeuwigslank.com

Wij maken jouw afslankavontuur makkelijk, smakelijk en leuk! Op deze pagina lees jij wat de website Eeuwigslank.com voor jou kan doen.

Ben je in de war door wat de media als gezond aanduiden? Hoe kan “gezonde” voeding me zo een opgeblazen en slecht gevoel bezorgen? Wat zou ik moeten eten en wat niet? Moet ik vet eten? Moet ik koolhydraten eten? Granen?

Wel je bent niet alleen. Er is genoeg tegenstrijdige informatie om je volledig gefrustreerd te maken met over je eet. We worden constant geconfronteerd met reclame die ons vertelt hoe we moeten afvallen, onze cholesterol verlagen, hartaandoeningen vermijden, allemaal door hun product met 30 ingrediënten te eten! Werkelijk? 

Ok, maar wat houdt gezond precies in volgens Eeuwig Slank?

Helaas is het niet zo eenvoudig. Wat gezond is voor de één, kan minder goed zijn voor de ander. Een gezonde levensstijl is dus een persoonlijke zoektocht. Het goede nieuws is dat wij je hierbij kunnen helpen!

Je vindt hier verschillende benaderingen van gezond eten en veel ideeën en inspiratie. Maar het gaat veelal om het consumeren van complete voeding in haar meest natuurlijke vorm, of zo dicht daarbij als mogelijk. Geen pakjes en zakjes, gerafinneerde suikers, vleeswaren en andere in hoge mate bewerkte fabrieksproducten dus! Wij willen graag samen met jou terug naar de gezonde, pure, onbewerkte voeding waarvoor we gemaakt zijn om te eten.

In tegenstelling tot sommige “diëten” waarbij je punten en calorieën moet tellen. En zodra je je doelstelling bereikt hebt stop je met het dieet en kom je net zo hard al het gewicht terug bij.

Zodra je beignt met zuivere voeding te eten zul je merken dat het als vanzelf gaat en zul je natuurlijk slank worden en meer energie ervaren dan ooit tevoren.

Wij willen je de meest nauwkeurige informatie geven in een formaat dat het makkelijkst te begrijpen en te integreren is in je eigen leven zodat jij weer controle krijgt over je lichaam en gezondheid. Je leert hier hoe je moet eten en leven om het lichaam te krijgen waar je altijd al van droomde, zonder jezelf ui te hongeren of zonder uren op de hometrainer of loopband te staan.

Daarnaast werkt deze levensstijl ook perfect als je op zoek bent naar meer energie.

Misschien denk je nu, “ik eet al redelijk gezond”. Maar wat ik dikwijls zie bij mensen die gezond willen leven is dat ze toch kiezen voor Activia, cornflakes, yoghurt, mueslirepen en bijvoorbeeld cola-light en andere light-producten.

WEL ETEN

 
 • Groenten & fruit
 • Noten & zaden
 • Vis & zeevruchten
 • Biologisch vlees
 • Gezonde olie (o.a. olijf, kokos, macadamia, lijnzaad)
 • Eieren

NIET ETEN

 
 • Kunstmatige suiker
 • Bewerkte voeding
 • Graan
 • Bonen
 • Zuivel
 • industriële plantaardige olie

De recepten zijn heerlijk

Maar wat kan je dan wel nog eten?” is zowat de meest gestelde vraag die ik krijg na het lezen van het lijstje hierboven.

Maar je hebt geluk. Onze gezonde recepten zijn super lekker en vullend. En je kunt juist enorm veel lekkere dingen eten. Hier is slechts een klein voorproefje van wat je kunt vinden op onze website:

goede recepten vormen de basis van jouw afslank avontuur. Blader daarom door de recepten heen die op de website staan en probeer er zoveel mogelijk te maken.

Eeuwigslank.com en de talloze gratis recepten geven jou alle tools om je leven weer definitief op de rails te krijgen qua gezondheid.

Klinkt overdreven? Probeer het voor tenminste 30 dagen en zie hoe je lichaam gezonder, slanker en sterker wordt, en hoe je elke dag weer met meer energie opstaat.

Het zal veranderen hoe je over eten denkt. Je smaak zal veranderen. Het zal je gewoonten en verlangens veranderen. Het zal een gezonde emotionele relatie met voeding en met je lichaam herstellen. En het heeft de potentie om de manier waarop je eet voor de rest van je leven te veranderen.

Bovendien is Eeuwigslank.com een community. Dit is een plek waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Mensen die met hetzelfde bezig zijn als jij.

Het is makkelijker om je doelstelling te behalen als je omringd bent door mensen die met hetzelfde doel bezig zijn.

Wat je hier kunt verwachten

Recepten

We plaatsen hier elke week nieuwe gezonde recepten voor ontbijt, lunch, diner, snacks en desserts. Je komt nooit meer zonder inspiratie te zitten voor je volgende maaltijd. Bekijk al onze recepten hier.

Bekijk Recepten

Gezondheid

Elke week schrijven we nieuwe artikelen over dieet en gezondheid. We zullen je laten zien welke voeding het gezondste is, welke voeding je het beste kunt vermijden en de waarheid over vet, koolhydraten, eiwitten, gluten en veel meer.
Lees meer over gezondheid

Community

Gezond afvallen doe je niet alleen, dat doen we samen. Als we onze krachten bundelen kunnen we elkaar helpen om onze gezondheid in eigen hand te nemen. We zijn actief op social media en in onze besloten Facebook groep.

Sluit je aan

Product aanbevelingen

Naast alle gratis informatie op de website kunnen we je ook producten en oplossingen aanbevelen om jezelf nieuwe gezondere gewoontes aan te leren.

Bezoek de shop

Wie zit er allemaal achter deze website?

Hoi, ik ben Tina en ben de oprichter van deze website. Verder krijg ik hulp van mijn lieftallige vriend Peter. Samen vormen wij het team achter EeuwigSlank.com. Aangenaam. 🙂

Je kunt ons vinden op verschillende social media.